Представники молодіжного крила «ОП-ЗЖ» Закарпаття передали продуктові набори нужденним мукачівцям

Представники молодіжного крила «Опозиційної платформи – За життя» Закарпаття передали продуктові набори людям з інвалідністю та пенсіонерам

Олія, цукор, м’ясні та рибні консерви, крупи та інші продукти.

Пані Вікторії такий продуктовий набір необхідний як нікому, адже мукачівка мешкає у будинку одна та ще й має значні фізичні вади. Кожен її день – випробування. Каже, часто падає, не має сил, адже інвалід першої групи – ДЦП. Продуктовий набір пані Вікторії передали члени молодіжного крила «Опозиційної платформи – За життя». Його очільниця та секретар Мукачівської міської ради Яна Чубирко запевняє, допомога нужденним – не лише благородна справа, це перш за все увага і повага. Вона також додала, що перш за все, такої підтримки потребують люди незахищених категорій населення і кому, як не молоді, показати на своєму прикладі, що слід допомагати нужденним. Тож ініціативна молодь вирішила не чекати святкового приводу. Відвідали не один будинок Мукачева та принесли продукти в оселі тих, які так потребували цієї допомоги. Це і люди з інвалідністю, і одинокі, і пенсіонери.

Ця благодійна акція триває в усіх регіонах, де працюють представники молодіжного крила від «Опозиційної платформи – За життя». Молодь на власному прикладі демонструє, що закривати очі на життєві труднощі інших, коли дійсно маєш можливість допомогти – не можна, а от примножувати добрі справи, кажуть, – обов’язок кожного свідомого громадянина.

Попереду День Святого Миколая та новорічні свята, у період яких на краян також чекають приємні сюрпризи. Утім, представники молодіжного крила «Опозиційної платформи – За життя» вкотре довели, що для благих вчинків і щирої ініціативи допомогти тим, хто цього потребує – святковий привід не потрібен, вони самі зробили свято в кожній оселі, яку відвідали.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар