Секрет успішного навчання: вчителька математики Наталія Моргентал розповіла про улюблену професію (ФОТО, ВІДЕО)

Творчий підхід у математиці, задоволення від спілкування з учнями, вміння знайти підхід до кожного і роз'яснити на життєвому прикладі складні арифметичні рівняння. Саме такий принцип роботи у вчителя математики Хустської гімназії-інтернату Наталії Моргентал. Жінка присвятила своїй професії вже більше 25-ти років

Наталія Юріївна каже, це професія потребує постійного руху, активності та розвитку, позаяк сучасні школярі непосидючі, допитливі і до кожного треба відшукати особливий підхід.

Її учні із зацікавленістю вивчають математику і щороку демонструють високі результати. А минулоріч випускники Хустської гімназії-інтернату, яких навчала Наталія Юріївна, посіли 55 місце у всеукраїнському рейтингу за результатами ЗНО.

Навіть пандемія, під час якої навчання давалося з труднощами як учням так і педагогам внесла позитивні корективи, позаяк Наталія Юріївна знайшла в ній нові можливості.

Будь-який результат це велика і постійна праця, так вважає Наталія Юріївна, яка щодня працює над собою задля високих результатів.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар