«ZFM+» Радіо, яке качає: творча кухня молодіжної радіостанції

Радіо, яке качає, 103.1. День телерадіомовлення – чудова нагода для знайомства з робочою кухнею Захід ФМ+. Це новий молодіжний двіж, який набирає обертів не тільки на Закарпатті, а й за його межами. Радіостанції трохи більше року, але її активно слухають навіть закордоном 

Тут транслюють сучасні мікси на хіти 90-тих, поп-музику, а взагалі ЗФ+ танцювальне радіо, на якому ви можете слухати українське та зарубіжне.

Працівники західФМ+ 24/7 тримають руку на пульсі музичних новинок, а от діджей лайв сети – справжня родзинка радіостанції.

Та окрім нашумілого діджей-сету, на Захід ФМ+ успішно виходить найактуальніша програма закарпатського радіо «Хайпанемо з Верунею Говорунею». Гості кожного ефіру – відомі блогери. Під час таких ефірів Веруня ставить їм незручні питання.

Та окрім яскравих та говірких ведучих команда пишається своїми звукачами - День телерадіомовлення, нагода познайомити Вас із ними.

Тож тепер Ви знаєте хто працює задля Вашого музичного комфорту. Слухайте Радіо ЗФМ+ на хвилі 103.1 – у Рахові та на 106.0 у Міжгірї, а також шукайте наш сайт zfm.com.ua/щоб бути з нами 24/7! Вітаємо з Днем телерадіомовлення!

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар