В Ужгороді зустрілися випускники проєкту “Норвегія-Україна”

У Закарпатському обласному музеї народної архітектури та побуту в Ужгороді триває збір випускників проєкту “Норвегія-Україна” усіх років


Випускники проєкту зібралися на захід із символічною назвою “Воїн миру”, аби представити продукцію, яку виготовляють в рамках реалізації отриманих на проекті знань і навичок.

Проєкт “Норвегія-Україна” реалізується на Закарпатті з 2018 року. Це курси професійної перепідготовки та соціальної адаптації для ветеранів, військових у відставці всіх силових структур та їх родин, які мають хорошу можливість отримати нові знання та навички у різних напрямках.

Основа ініціативи — допомогти учасникам соціально адаптуватися до умов мирного життя та влаштуватися на ринку праці України.

За час дії проєкт має 240 випускників.

Розвивають, в основному, туристичну галузь: в рамках проєкту понад 20 людей отримали ліцензію екскурсовода.

проект, Норвегія, Україна, випускники, збір, Ужгород проект, Норвегія, Україна, випускники, збір, Ужгород проект, Норвегія, Україна, випускники, збір, Ужгород проект, Норвегія, Україна, випускники, збір, Ужгород проект, Норвегія, Україна, випускники, збір, Ужгород проект, Норвегія, Україна, випускники, збір, Ужгород проект, Норвегія, Україна, випускники, збір, Ужгород

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар