Ціна – вгору, а якість – кульгає: реакція водіїв на підвищення вартості пального (ВІДЕО)

Бензинові стрибки турбують водіїв. ІЗ жовтня 20 року по цьогорічний жовтень  всі види моторного пального подорожчали на майже 30-48%. Про це повідомляє Державна служба статистики. 92 по Україні цьогоріч 29,97 грн за 1 л 95 – 30,90 грн, дизель – 29,40 грн

До захмарних цін додається й не завжди хороша якість пального. Про що свідчать масові відгуки водіїв у соцмережах. Невдоволені керманичі не приховують свого невдоволення. (СКРІНИ)

Нещодавно саме через неякісний бензин державна фіскальна служба провела обшуки на одній із найбільших мереж АЗС – БРСМ у Києві. За їх результатами шість столичних заправок припинили роботу. За висновками судової експертизи, якість пального не відповідала держстандартам. Тим часом столичні журналісти провели власне дослідження якості пального п’яти АЗС, за результатами якого ця ж заправна станція замість 95-го бензину продає паливо, яке не відповідає стандартам ДСТУ.

Застерігають водіїв і автомайстри, адже неякісний бензин завдає неабияких збитків власникам машин.

Фінансові експерти кажуть, сумнівна якість пального може мати й захмарну ціну, на яку впливає бренд та «політика» того чи іншого виробника.

Тим часом Сергій Вожжов додає, ціна на бензин не залежить від курсу долара. Впливає на його вартість дещо інше.

Де заправлятись і яке обирати пальне  - вибір кожного водія. Але і ремонт після неякісного бензину теж лягає на «плечі» керманичів. Тож обирайте перевірені АЗС, аби не придбати отруйний сурогат.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар