Чому наклав на себе руки: 19-річний закарпатець покінчив життя самогубством (ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Така новина приголомшила село. Ошелешені від шокуючої звістки сусіди ледь тримаються – хлопець, який скоротив собі віку виріс на їхніх очах. Вони вголос кажуть – знали Валерія Черепка, як вихованого та доброзичливого, утім останнім часом замість звичної життєрадісності на обличчі молодика читався розпач та й припускають – можливо сценарій свого останнього кроку він планував

Сусідка Катерина розповіла жив Валерій з батьком. Сім’я – порядка. Учора вони разом поралися по ремонту в обід.  Та чоловік вийшов у магазин, а коли повернувся – знайшов свою дитину повішеною, але рятувати вже було запізно. Вкоротити собі віку хлопець міг через страх перед службою в армії – кажуть сусідки.

Він закінчив училище, був і на заробітках закордоном. Варіант того, що хлопець обірвав життя на грунті нерозділеного кохання – спірний. З дівчиною його бачили востаннє аж рік тому.

Працівники поліції підтвердили трагічний випадок. Щодо ймовірних мотивів повішення молодика поки коментувати не беруться.

19-річного хлопця направили для розтину аби встановити остаточну причину смерті.  

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар