«Таємниці України»: в рамках міжнародного проекту в Ужгороді нагородили закарпатських переможців (ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Народні ремесла, рецепти автентичної української кухні та мало відомі історичні відомості з різних куточків країни. Все це обєднує і популяризує міжнародний соціально-культурний проект «Таємниці України». Закарпатці теж не змогли оминути участі в ньому. В Ужгороді нагородили переможців саме Закарпатської області

Оцінювання відбувалось у форматі сліпого голосування за системою балів. Презентуючи проект у різних регіонах його співорганізатор Павло Клімкін мав бажання власними руками приготувати традиційні місцеві страви і намагався власноруч щось змайструвати і виготовити, як це робили стародавні умільці. Не перестає дивуватися тонкощам справ, якими володіють українці.

У кожній місцевості - своя унікальність, про яку багато хто навіть не чув. Закарпатські переможці проекту кажуть, подібні проекти це можливість розповісти всій Україні про особливість кожного регіону.

Організатори та судді зазначили, цього разу участь в конкурсі взяло не багато закарпатців. Враховуючи всю унікальність та оригінальність цього краю вони очікували побачити більше робіт.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар