Який він всередині: “Перший кабельний” побував у поїзді “Мукачево-Будапешт” (ВІДЕО)

Доки потяг «Мукачево-Будапешт» не курсував з середини березня минулого року – пасажири його зачекалися не на жарт. Пані Наталія зі своїм сином Крістіаном повертається до Угорщини. Переїхала туди із Закарпаття вже більше 20-ти років. Тут, на рідній землі, у селі Кальник, що на Мукачівщині, проживає її сестра, до якої й приїхали у гості. Жінка каже, пауза курсування потягу «Мукачево-Будапешт» стало відчутною перепоною для відвідин рідні

Пані Маріяпроводжає свою молодшу сестру Наталію з Крістіаном. Запевняє – раніше часто мандрувала до родичів в Угорщину. Через призупинку курсування потягу – не приїздила вже два роки.

До Ніредьгази з Мукачева проїзд потягом вартує 300 грн. Загалом, маршрут, під номером 33/34 пролягає через міста Захонь, Ніредьгаза, Кішвард – це найпопулярніші напрямки.

Виконуюча обов’язки начальника вокзалу станції «Мукачево» каже – альтернатива потягу «Мукачево-Будапешт» – «Київ-Відень», утім квиток влетить пасажиру у добрячу «копійочку».

Для того аби поїхати в Угорщину потягом, потрібно мати із собою необхідні документи, які свідчитимуть про те, що пасажири не хворіють на коронавірус.

Відправка довгоочікуваного потягу «Мукачево-Будапешт» здійснюється щодня із західної платформи вокзалу станції «Мукачево» о 12:30 та прибуває у Будапешт вже о 18:37. З Будапешта поїзд відправлятиметься о 7:23 і прибуватиме до Мукачева о 15:30. Тож приємної подорожі та не забудьте зробити плр-тест.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар