Заява народного депутата України Нестора Шуфрича

Оригінал - на сторінці прес-служби Нестора Шуфрича в Facebook

"Раніше я отримав звернення від колективу телеканалу "Перший Незалежний" з проханням журналістів захистити їх від незаконних дій силових структур, які припинили мовлення каналу без суду і будь-яких на те підстав, а тільки за листом заступника Голови СБУ. Після даного звернення я став співвласником телеканалу "Перший Незалежний" і пообіцяв, що поверну українцям доступ до інформації, а журналістам – свободу слова.

Я виконав свою обіцянку: придбав ліцензію на супутникове мовлення, в результаті чого тепер є власником телеканалу UkrLive, на частоті якого силами колективу журналістів організована трансляція незаконно закритого "Першого Незалежного".

Всі мої інтереси - в Україні. У мене немає майна і бізнесу в Росії! Я ніколи не фінансував тероризм і сепаратизм. Вся моя політична діяльність ведеться законно і в інтересах українського народу. Багата Україна - це європейська країна зі свободою слова, незалежними ЗМІ, легальною опозиційною діяльністю і владою, яка слідує законам і Конституції, а не порушує їх.

Я підписав редакційну угоду з колективом каналу, де зафіксовано невтручання власників каналу в його редакційну політику.

Від колективу журналістів я прошу тільки одного: не бійтеся говорити правду, подобається вона комусь чи ні. Наш канал буде відкритий для всіх точок зору і всіх політичних сил, які є в країні.

З таким підходом телеканал UkrLive найближчим часом стане лідером інформаційного мовлення.

Сьогодні наша країна як ніколи потребує об'єктивної і чесної журналістики!", - пише Нестора Шуфрича.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар