Жертви нападу: невідома істота вбила двох оленів у Синевирі (ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Михайло того ранку вийшов аби нагодувати тварин. Спочатку нічого незвичного не побачив. Недорахувався, щоправда, одного оленя – це лань європейська, крупний альфа у стаді. Оглянувши периметр, побачив розтерзану тушу у річці за 15 метрів від огорожі вольєру

Як могла тварина опинитись за межами вольєру чоловік не розуміє. По периметру облаштований паркан заввишки три метри. Сітка ціла та й слідів проникнення не виявили, однак понівечену тушу сюди якось закинули. Що за хижак це міг зробити – невідомо.

 Ран на тілі небагато. Тварина загинула від потужного удару. На одній з ніг помітні сліди. Юрій припускає, від пазурів. Каже, у цьому місці тварину щось тримало і, вочевидь, так і перекинуло через паркан.

Вже через ніч – атака на оленів повторилася. Ще одна жертва була вбита потужним ударом у грудину, проте з вольєру її нікуди не тягли. Розтин показав – жоден з відомих хижаків так не діє.

Невідома істота тероризує цю місцевість не вперше. Попри забобонність місцевих у чупакабру не вірять.

Проте тут побутує інша містична легенда про песиголовця – на пів вовк на пів людина. Іншого пояснення, кажуть, хто б міг вбити тварин, а одну вагою понад сто кілограмів перекинути через високий паркан та на добрячих 15 метрів з вольєра у річку – нема.

У парку планують посилити відеонагляд, а сусідів просять зайвий раз вночі не виходити з дому.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар