Лікарня на колесах: як працює сучасна екстрена медична допомога? (ФОТО, ВІДЕО)

Звичайна будівля, декілька моніторів на робочих столах та напружені розмови. Щодня до кол-центру екстреної медичної допомоги надходять сотні дзвінків. І на сотню викликів щоденно виїжджає швидка

Після надходження виклику бригада має за дві хвилини виїхати та 10 хвилин, щоб прибути на місце виклику. Пан Михайло працює водієм швидкої майже 20 років. Чоловік каже, ужгородці не завжди пропускають автомобіль екстреної допомоги.

На Ужгородській станції екстреної медичної допомоги працюють  як молоді спеціалісти, так і фахівці, які мають стаж понад 40 років. Серед таких Людмила Лоя. Жінка більше 45 років присвятила роботі на швидкій. І її нещодавно нагородили званням кращого лікаря Ужгорода.

Пропрацювавши тривалий час на швидкій, жінка розповідає, у медика бували випадки, які вони запам’ятали на все життя. Особливо, коли людині не встигали допомогти.

Від того, наскільки швидко приїдуть медики, напряму залежить життя пацієнта. Попри складні моменти і напружений графік роботи медики швидкої не припиняють любити свою роботу, адже що може бути краще за врятовані людські життя.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар