Схуднув на 70 кг: Віталій Поган з Хуста 9 місяців боровся зі своїми 154 кг (ФОТО, ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Впевнено крок за кроком Віталій піднімається до хустської фортеці. В руках у чоловіка 30 кілограмів піску, а в наплічнику ще 40. Та парубку в спортивній формі, який не пропускає жодного тренування в залі та стежить за харчуванням, на перший погляд складний підйом, дається з легкістю. По дорозі крутосхилу він висипає по кілька кілограмів піску, а на самій вершині розсипає всі залишки

В це важко повірити, але раніше підкачаний 30-ти річний парубок важив 154 кілограми. І про спорт та здоровий спосіб життя він навіть не замислювався.

Піца і пиво були найулюбленішою їжею Віталія. І саме через хмільний напій доля звела його з тренером Денисом Бережником, завдяки якому чоловік всього за 9 місяців схуднув на 70 кілограмів.

Ідея підйому на гору з піском розповідає Денис Бержник, виникла в нього ще під час перегляду програми "Зважені та щасливі". Працюючи у фітнес клубі, він мріяв знайти того, хто знайде в собі сили так вражаюче схуднути та піднятися на фортецю міста над Тисою.

За весь час дивовижного схуднення у сили Віталія неаби як вірила його мама. Нині жінка також планує займатися спортом, позаяк впевнена, всі проблеми зі здоров'ям саме через зайві кілограми.

Сьогодні Віталій і надалі активно займається спортом, правильно харчується та не збирається на цьому запинятися. Головне для досягенення результату каже, вірити у свої сили та не боятися відкрити двері спорт-залу.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар