Гра в кальмара: чому світ говорить про серіал та шаленіє від нього (ФОТО, ВІДЕО)

Кожен учасник «Гри в кальмара» - доведена до відчаю людина. Вона позбавлена можливостей до існування та не може вибратись із боргової ями, куди з кожним днем закопується все глибше

Головний герой Сон Гі Хун – збірний образ скрути та злиднів, людини, яка чекає на свій шанс та з азартом кидається на нереальні пропозиції розбагатіти. Втім більшість з них приводять до ще більших проблем. На цьому й грається шоуранер проекту Гван Дон Хьок, який переосмислює антиутопію та подає все у нових тонах.

Автор серіалу і сам пережив злидні, коли писав сценарій. Навіть змушений був продати ноутбук аби сплатити борги. Саме цей досвід та прості історії про бідність, невдачу та проблеми й стали такими близькими, що за перші прокатні тижні – серіал вибився в лідери на стрімінгах Netflix в США, Британії та й загалом став популярним ще у 90-та країнах світу. Люди просто масово кинулись вчити корейську аби глянути серіал мовою оригіналу.

Цікавість до всього корейського не встигла зникнути ще після кей-попу, як «Гра в кальмара» вкотре привернула увагу до цією країни та її культури. Втім успіхом серіалу скористались і відомі світові бренди – зокрема взуття «Vans», яке носять учасники гри, розкуповують наче гарячі пиріжки, а продажі загалом зросли до майже 800%. У мережі розгорілось чимало челенджів пов’язаних з епізодами серіалу чи конкретними іграми на виживання. Цей серіал став справжнім феноменом та культурним явищем і про нього говоритимуть ще довго.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар