Bitcoin наблизився до позначки в $60 тисяч

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Криптовалюта зростає на тлі впевненості трейдерів, що регулятори США схвалять ф’ючерсний ETF на Bitcoin, пише Reuters


Вартість Bitcoin вперше за півроку досягла позначки в 59 892 долари, наблизившись до рекордного рівня. Про це повідомляє Reuters.

Криптовалюта зростає на тлі впевненості трейдерів, що регулятори США схвалять ф’ючерсний ETF (індексний фонд, акції якого торгуються на біржі, – ред.) на біткоїни.

Як додає Bloomberg, комісія з цінних паперів і бірж США має намір дозволити першому американському біржовому фонду ETF почати торги на наступному тижні.

“Очікується, що в четвертому кварталі відбудеться значний прогрес навколо ETF для біткоїнів у США”, – сказав глава досліджень і стратегії азіатської криптовалютної біржі AAX Бен Кейслін, додавши, що до зростання біткоїна в п’ятницю підштовхнув твіт Офісу освіти інвесторів SEC: “Перш ніж інвестувати в фонд, який утримує ф’ючерсні контракти на біткоїни, переконайтеся, що ви ретельно зважили потенційні ризики і вигоду”.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар