Сучасна амбулаторія: у Керецьківській ОТГ відкриють новий заклад (ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Вже рік у Керецьках функціонує нова амбулаторія. У сучасному приміщенні надають усю необхідну медичну допомогу для більше чотирьох тисяч місцевих. Також багато людей звертаються і з інших населених пунктів. Зокрема, з Кушниці, Березників та Лисичева

В амбулаторії працює 16 осіб. Тут два кабінети лікарів, маніпуляційна, реєстратура, кімната для медичного персоналу та дитячий кабінет. Утім, таке сучасне приміщення прикрашає далеко не кожен населених пункт. Наприклад, ця будівля в селі Березники суттєво контрастує з Керецьківською, адже це приміщення не ремонтували ще з минулого століття.

Пані Марія хворіє на діабет. 70-річна місцева жителька каже, лікується в цій амбулаторії вже 45 років.

Медперсонал привітний та сумлінно виконує свою роботу. Утім, умови у приміщенні закладу потребують позитивних змін.

Будівлю звели ще у 1965 році це підтверджують численні тріщини на стінах, які щорічно осипаються. З  самого початку і до 1982 року тут функціонував фельдшерсько-акушерський пункт. Опісля – відкрили амбулаторію.

Утім, незабаром тут стартує капітальне будівництво. Нове двоповерхове приміщення побудують з нуля.

Планують втілити проект капітального будівництва у селі Березники вже наступного року. Щодо долі старої будівлі – найімовірніше, що її знесуть.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар