Аварія, яка мало не коштувала життя: в Ужгороді автомобіль збив жінку з дитиною (ФОТО, ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Пані Ілона показує нам місце аварії та не стримуючи емоцій розповідає жахливі подробиці вечірньої ДТП, яка сталася у понеділок ввечері на вулиці Тельмана, в Ужгороді

Тут і досі розкидані особисті речі жінки, а на бруківці ще видніються сліди крові. Мама потерпілої каже, про аварію дізналась від онуки, яку перелякану привели додому.

Дорога, якою переходили того фатального вечора, знаходиться  у декілька метрів від пішохідного переходу. За словами родичів потерпілої, авто їхало на швидкості. А водій, який здійснив наїзд,  навіть не вибачився.

Після ДТП швидка забрала жінку до медзакладу. Лікарі кажуть, наразі пацієнтку готують до ряду оперативних втручань.

Речниця головного управління поліції Закарпаття повідомила, що за фактом аварії правоохоронці відкрили кримінальне провадження.

Жінки сподіваються на об’єктивне слідство та на щонайшвидше видужання мами чотирьох дітей, адже на жінку попереду чекає довга реабілітація після фатальної аварії.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар