Рекорд Чорної Тиси: закарпатський стронгмен Денис Бережник популяризує спорт (ФОТО, ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Рекорд Чорної Тиси – вперше на Закарпатті. На Рахівщині закарпатський стронгмен Денис Бережник показав високий рівень спортивного мистецтва. Він підняв лонгліфт вагою у цілих 160 кілограмів


Своїм блискавичним рекордом Денис Бережник задав успішний старт спортивній акції, мета якої – популяризація здорового способу життя.

Прикладом та першовідкривачем закарпатської акції став Денис Бережник – чемпіон України зі стронгмену 2020-2021 рік, віце-чемпіон найсильнішої людини України 2020-2021. Також сильний закарпатець встановив у Києві рекорд у перетягуванні найважчого у світі літака Мрія (330 тон), тоді, літак у 4 метри 30 см, тягнули 8 українських стронгменів. Єдиний із Закарпаття - Денис Бережник.

Його товариш по стронгмену, майстер спорту України з легкої атлетики Юрій Симоненко чемпіон України 2010 р. зі штовхання ядра, чемпіон України 2018 р. з трек-пулу. Спортсмен переконаний, саме у стронгмені секрет успіху – викладатися на всі 100 відсотків та йди до кінця.

Тут, на фоні величного пейзажу Карпат – Денис Бережник знову осилив лонгліфт. За словами стронгменів, таку вагу здатні підняти до сотні людей у світі.

Денис Бережник народився на Тячівщині в Дубовому. Спочатку займався футболом, але за останні роки заняття стронгменом встиг неодноразово прославити Закарпаття, і навіть у заході "Арнольд класік", який проводить сам Арнольд Шварценегер у США.

Прикладом здорового способу життя на Закарпатті стали стронгмени Денис Бережник і Юрій Симоненко. Організатор акції Іван Репарюк запевнив, такі акції у туристично-привабливих місцинах краю проводитимуть і надалі.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар