Оновити «Пентагон»: у Мукачеві триває конкурс «Бюджет громадських ініціатив» (ФОТО, ВІДЕО)

Сміття, кучугури та невдоволені місцеві мешканці. Мікрорайон «Пентагон» у Мукачеві славиться своїм занедбаним станом вже десятки років. Люди вже стомилися жити в таких умовах і перераховують все, з чим доводиться миритися з дня на день


Саме цього і не бракуватиме після втілення проектів в рамках «Бюджету громадських ініціатив», адже місцеві депутати від «Опозиційної платформи – За життя» не байдужі до занедбаного мікрорайону «Пентагон». Вячеслав Шутко, Роберт Шутко та Аттіла Гануляк подали два проекти, які суттєво покращать благоустрій занедбаної території. Замість зруйнованих доріг – тут з’являться нові локації, на яких не буде сумно ні дітям, ні дорослим.

Також, Великий проект №5 «Сквер Пентагон» частково вирішить наболіле питання паркування автомобілів на газонах і тротуарах шляхом створення додаткових паркомісць. Утім, позитивні зрушення у благоустрої мікрорайону можливі лише за умови, що ви віддасте свій голос.

Проголосувати можете декількома способами. Перший – піти у Мукачівський ЦНАП з паспортом та віддати свій голос, або ж підтримати проекти №5 під назвою «Сквер Пентагон» та проект №7 «Спортивний майданчик Пентагон» на сайті «Громадського бюджету». До завершення голосування залишилося 8 днів. Тож не забаріться та зробіть крок для покращення мікрорайону.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар