На старт, увага – «жовта зона»: Закарпаття готується до нових обмежень (ФОТО; ВІДЕО)

Закарпаття від завтра переходить до «жовтої» карантинної зони. У краї, як і на всій території України починають діяти певні обмеження.  Вакциновані особи отримають преференції, але основні правила «жовтої зони» залишаються актуальними для всіх.


Лікарі кажуть, хворі на коронавірус здебільшого мають дельта-штам, Це більш агресивний вид ковіду. Хворіють і ті, які вакцинувались, але перебіг їх хвороби значно легший й жодного летального випадку серед вакцинованих поки немає.

Ситуація у краї напружена й через те, що освітні заклади, де менше 80% вакцинованих освітян, припиняють свою діяльність. Тобто діти не вчитимуться дистанційно, а взагалі не будуть мати доступу до освітнього процесу, допоки ті, хто забезпечує його - не вакцинуються. Те саме стосується й дошкільних навчальних закладів.

жовта зона, Закарпаття, ОДА, брифінг, підготовка, нові обмеження

Скільки освітніх закладів Закарпаття відзавтра залишаться поза навчальним процесом наразі невідомо.  Якщо ж освітяни вакцинуються і школи та садки чи виші матимуть 80% і більше то освітній процес у цих закладах поновлять.

Детальніше про це спостерігайте в нашому сюжеті:

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар