До всесвітнього дня пацієнта: В Ужгороді обговорили права медиків і пацієнтів (ВІДЕО)

Free ebooks Library zlibrary project

Безкоштовна та чи безпечна? Про лікування та права  пацієнтів говорили досвідчені онкологи. Найперший крок правильного лікування та успішного результату — правильно встановлений діагноз, каже лікар - Онколог Михайло Ігнат

Результат лікування залежить не тільки від лікаря, а й від самого пацієнта. Коли хворий звертається до медиків, то сподівається на якісну допомогу та зацікавленість в позитивному результаті з усіх сорін.

Пацієнти не рідко стикаються з байдужість медиків і в багатьох випадках лікування зводиться до чіткого виконання протоколу. Але так буває далеко не завжди. Потерпають від утисків і безправя і самі медики. Зокрема свою історію розповів лікар — патоморфолог з 50 річним стажем Олег Петросов.

Зараз досвідчений патоморфолог працює в приватній клініці, з кращою оплатою праці, та все ж шкодує, що через обставини змушений був відмовитися від роботи в державній клініці. Та чоловік запевняє, що безпека та здоровя пацієнта має бути на перешому місці в абсолютно усіх медиків, незалежно від місця роботи . Тільки так можна отримати позитивний результат у боротьбі з важкою хворобою.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар