Ужгородців вчили швидко і правильно надавати першу домедичну допомогу (ФОТО; ВІДЕО)

Приводити людину до тями при тимчасовій втраті свідомості вчили в Ужгороді. Найбільшої  шкоди при таких ситуаціях особа може завдати собі сама при падінні з висоти власного зросту. Тому необхідно підхопити її і далі діяти наступним чином.


До дня швидкої допомоги в Ужгороді організували масштабні навчання. Пані Олена з маленьким Давидиком з цікавість слухає про всі нюанси надання першої допомоги дитині. Каже, подібні заняття слід проводити якомога частіше, адже ніколи не знаємо що може трапитися з нами будь якої миті.

У жінки вже траплялися критичні ситуації і тільки завдяки тренінгам та  ґрунтовній підготовці перед тим як  стати мамою Олена зуміла правильно діяти.

домедична допомога, Ужгород, ужгородці, навчання, медики

Проводили навчання працівники та волонтери Червоного хреста. Вони часто навідуються до шкіл. Оскільки знання надання першої допомоги — базові, і їх повинен знати кожен, починаючи з підліткового віку.

домедична допомога, Ужгород, ужгородці, навчання, медики

Подібні заходи проводять для того, аби люди не панікували в критичних ситуаціях і могли надати першу необхідну допомогу, адже правильно проведені маніпуляції часто можуть врятувати життя. А для тих хто хоче грунтовно вивчити надання першої допомоги в різного роду ситуаціях “Червоний хрест” проводить платні  навчання з видачею сертифікату.

Детальніше у сюжеті:

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар