Поки дошкільнята на карантині, місцева влада Ужгорода приводить до ладу дитсадки

Free ebooks Library zlibrary project

Зокрема, із бюджету міської ради виділили кошти на ремонт харчоблоку у дошкільних закладах №7 та №40.

Востаннє капітальний ремонт харчоблоку в ужгородському дитячому садочку № 40 проводився щонайменше 30 років тому. Це - єдиний заклад в Ужгороді для цілодобового перебування дошкільнят. Як запевняяє керівник закладу Марія Ворожильник - приміщення, у якому готували їжу малюкам, давно потребувало оновлення.

Через те,що ми працюємо цілодобово у нас передбачене п'ятиразове харчування. Харчоблок у нашому садочку вже давно потребував капітального ремонту,тому для нас  - це надважливо” - розповідає директор ДЗО № 40Марія Ворожильник.

На капітальний ремонт харчоблоку із бюджету ужгородської міської ради виділили близько 700 тисяч гривень.Наразі оновлюють електромережі, міняють водопровідну та каналізаційну системи. Підходить до завершення і капремонт харчоблоку у дошкільному закладі номер 7, який працює понад 60 років.

Ужгородський міський голова Богдан Андріїв: Поки дитсадки тимчасово не працюють, приводимо їх до ладу

Наш харчоблок був у жахливому стані. Труби вже не витримували,вони проривалися,багато води витікало.Тепер оновлене приміщення кухні буде на радість нашим діткам” - запевнила директор ЗДО №7 «Віночок» Тетяна Гайова

Світлина від Богдан Андріїв.

Ремонт планують завершити вже найближчим часом, а вже після закінчення карантину всі малюки зможуть повернутися до своїх навчальних закладів.

Світлина від Богдан Андріїв.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар