В Ужгороді почався Всеукраїнський турнір країн Карпатського єврорегіону з фехтування

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

XXII Всеукраїнський турнір країн Карпатського єврорегіону з фехтування на шпагах серед кадетів почався 4 вересня в Ужгороді


Як повідомляє Суспільне, про це розповіла прессекретарка Федерації фехтування Закарпаття - Олександра Артюхіна.

Вона сказала, що турнір пам’яті Василя Герея (Заслуженого тренера України з фехтування, — ред.) триває два дні— 4-5 вересня. Турнір мав статус міжнародного, втім останні два роки через пандемію його масштаби зменшилися. Олександра Артюхіна каже: сподівається, що це тимчасово.

Всеукраїнський турнір, фехтування, Ужгород, інші країни, учасники

"Як правило, з цього турніру починається сезон фехтувальних змагань в Україні, — розповіла Олександра Артюхіна. — Він був задуманий як один із перших кадетських турнірів. Цього року хотіли приїхати гості зі Сніни (Словаччина), які приїжджають до нас на турнір щороку, але через карантинні обмеження у Словаччині вони не змогли бути тут."

Всеукраїнський турнір, фехтування, Ужгород, інші країни, учасники

 

Як розповіла прессекретарка, цього року вперше в Ужгород приїхали спортсмени з Туреччини та традиційно беруть участь молоді спортсмени практично з усіх регіонів України, в яких розвивається фехтування.

Всеукраїнський турнір, фехтування, Ужгород, інші країни, учасники

За словами Олександри Артюхіної, впродовж двох днів на доріжках у спорткомплексі "Юність" змагаються спортсмени та спортсменки 2005-2008 років народження.

"Вчора змагалися юнаки, а сьогодні в турнірі візьмуть участь дівчата", — сказала вона.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар