Єдиний на Закарпатті гірський амфітеатр звели в Колочаві на Хустщині (ФОТО, ВІДЕО)

Єдиний на Закарпатті, сучасний та просторий Центр культурно-мистецького розвитку побудували посеред гірських краєвидів у Колочаві на Хустщині. Створили  його для розвитку творчого потенціалу молоді, яка виявляє зацікавленість в цьому напрямку. Тут діє 3 гуртки - театрального, образотворчого і хореографічного мистецтва


У мальовничому краї щороку організовують чимало розважальних заходів - концертні програми, фестивалі і майстер-класи, тож потреба у такій будівлі була десятиліттями. Сьогодні ж отримали чудовий простір для реалізації таких заходів. Також тут планують облаштувати музей Івана Ольбрахта.

У реалізації проекту брали участь більше десятка партнерів. Будівництво ініціювали очільники Колочавської територіальної громади. Сама ж будівля триповерхова, оздоблена каменем і деревом. Побудували двосторонню сцену, яка дає змогу проводити масштабні заходи.

Завдяки наявності конференц-залу, який вміщує близько ста пятдесяти осіб, тут планують розвивати конференц-туризм і тим самим покращувати економічно-соціальну сферу громади.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар