Планували потужну лікарню, а залишилась зруйнована будівля: доля Синевирського медзакладу (ФОТО, ВІДЕО)

Потужний медзаклад серед мальовничих краєвидів у Синевирі на Хустщині, де планували відкрити дитяче, терапевтичне і пологове відділення. Стаціонарна лікарня мала б вміщувати 40 ліжко місць та надавати медпослуги як жителям Синевиру так і сусідніх населених пунктів. Будівництво розпочали ще за часів Радянського Союзу


Будівля просто руйнується на очах та становить загрозу місцевим. Та це не єдина проблема - часті гості тут діти, яких ніби магнітом притягує і в будь-який момент може трапитись непоправне.

В громаді обстежили технічний стан будівлі – проблема масштабна. Тож її долю вирішуватимуть громадою –розглядають два варіанти.

Планують провести громадські обговорення, де йтиметься про демонтаж аварійного споруди. Якщо ж місцеві погодяться, збережені будівельні матеріали використають на покращення інфраструктури в громаді. Однак демонтаж коштує чимало, а грошей в місцевому бюджеті на це нема. Тож звертатимуться до керівництва області, аби ті допомогли у вирішенні проблеми зруйнованого приміщення.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар