7 шкіл відкрили свої двері: перший дзвоник у Чопській територіальній громаді (ФОТО, ВІДЕО)

У Чопських школах урочисто пролунав перший дзвінок. Після літніх канікул учні зібралися у стінах рідного навчального закладу. Особливим свято стало для першокласників, адже у їхньому житті розпочинається новий етап, сповнений подіями, враженнями та знаннями. Перед ними відкривається великий світ, в якому малеча отримає безцінний багаж знань


Поруч із першокласниками батьки, яких переповнюють емоції та хвилювання, адже від нині вони разом з дітками переживатимуть кожну шкільну мить, двійку чи 12-ку та знову навчатимуться разом з ними.

Запам'ятають свято першого дзвоника і учні 11 класів, позаяк воно у їх житті останнє. Останній рік вони проведуть за шкільними партами, а попереду здача іспитів, вибір майбутньої професії та насичені студентські будні. Майбутні випускники подарували присутнім чудовий танець, приурочений до 1 вересня та дня незалежності України.

Директор Чопського освітнього закладу № 1 каже, попри коронавірусну пандемію сподіваються, навчання проходитиме саме за шкільними партами, адже в їх школі вакциновано понад 80% працівників освіти.  

Загалом, у Чопській територіальній громаді цьогоріч 7 шкіл відкрили свої двері для понад півтори тисячі учнів.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар