На Тячівщині відсвяткували день Буштинської громади (ФОТО; ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Захоплюючі розваги, святковий концерт та смачні частування - у центрі Буштина гучно відсвяткували день громади. У селищній раді кажуть, що таким заходом прагнули об’єднати минуле, сьогодення й майбутнє, популяризувати громаду та привернути увагу туристів до Тячівського краю


До дня громади підготували насичену святкову програму: для найменших з атракціонами, майстер-класами, аквагримом, конкурсами та розвагами; для дорослих з облаштуванням зон відпочинку, куточків з фотозонами, ярмарком та лотереєю з розіграшами цінних подарунків. А ввечері на відвідувачів чекав запальний концерт з виступами зіркових гостей.

свято, День Незалежності, Тячівщина, Буштинська громада, ярмарок

Також підготували і програму до святкування 30-річчя Незалежності України - влаштували святкову ходу. Учасники події пройшли у вишиванках з центру селища до стадіону, де на них вже чекала урочиста програма.

На гостей чекало і смачне частування автентичними наїдками, які передають багатонаціональний, теплий та незабутній колорит Закарпаття. Усі представлені страви - домашнього приготування, тож туристи мали змогу розпитати й про їх особливості та секретні інгредієнти від господарів.

свято, День Незалежності, Тячівщина, Буштинська громада, ярмарок

Захід зібрав велику кількість відвідувачів не тільки із Закарпаття, а й з інших областей України. Усі відзначають, що така насичена святкова програма для дітей і дорослих нікого не залишила байдужим.

свято, День Незалежності, Тячівщина, Буштинська громада, ярмарок

І хоч такий захід відбувся вперше, у Буштинській громаді переконані, що це обов’язково стане гарною щорічною традицією.

Детальніше про це дивіться у нашому сюжеті:

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар