Закарпатський футбол: ФК “Минай” та “Ужгород” здобувають нічию, а в мукачівській МФА – перше фіаско

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

«Минай» на виїзді розписав сенсаційну нічию із «Зорею» в 4-му турі прем’єр-ліги


Команди активно провели перший тайм. За луганців навіть забив Олександр Гладкий, але рефері скасував взяття воріт, адже під час атаки м’яч вийшов за межі поля.

В дебюті другого тайму вже відзначився «Минай»: Олег Горін ударом головою вразив ворота після подачі з кутового. «Зоря» швидко відігралася зусиллями іранського нападника Аллахяра Сайядманеша, який доволі легко розібрався з оборонцями і покотив м’яч у дальній кут. Це була остання результативна дія в матчі – 1:1.

«Зоря» набрала лише четверте залікове очко і йде восьмою, «Минай» із такою ж кількістю балів і матчем у запасі розташувався на 9-й позиції.

Наступний поєдинок 5-го туру закарпатський колектив зіграє сьогодні, 21 серпня знову на виїзді – з рівненським «Вересом». Початок – о 17.00. Трансляція вестиметься на телеканалі «Футбол 2».

Нарешті перший заліковий бал у цьому сезоні здобуває ФК «Ужгород». Причому у виїзному матчі 4-го туру першої ліги з луцькою «Волинню». Перший тайм вийшов більш-менш рівним. В одному з епізодів луцького воротаря врятувала стійка після удару гравця нашої команди Віктора Хомченка.

А на 52-й хвилині майстер стандартів та досвідчений капітан «Ужгорода» Адріан Пуканич бездоганно виконав штрафний удар – і гості повели. Невдовзі за дуже суперечливого рішення арбітра господарі заробили право на пенальті, проте нападник «Волині» Максим Войтіховський не зумів реалізувати стандарт. Та все ж волиняни врятувалися від поразки вже в компенсований арбітром час – Андрій Ляшенко на швидкості обіграв кількох наших футболістів, пробив – і влучив у стійку. А вже на добиванні м’яч у ворота заштовхав М. Войтіховський. Тож 1:1. «Ужгород» здобуває перше очко і продовжує замикати турнірну таблицю в першій лізі.

Уже в середу, 18 серпня, ужгородці грали вдома у другому етапі кубку України з тернопільською «Нивою». Обидві команди мали чималу кількість нагод для взяття воріт, та на 54-й хвилині пощастило гостям. Капітан тернопільського клубу Семен Вовченко не залишив шансів воротарю господарів. Саме з таким результатом і завершився цей матч, тож боротьбу за трофей продовжить саме «Нива». А «Ужгород» 22 серпня в 5-му турі чемпіонату прийматиме в рідних стінах «ВПК-Агро» (с. Вишневе). Початок матчу – о 17.30.

Ще один закарпатський професійний клуб із Мукачева, «Мункач футбольна академія», в 4-му турі другої ліги зазнає першої поразки в чемпіонаті. Після трьох вдалих ігор підопічним Віталія Шумського не пощастило на виїзді з вінницькою «Нивою». Перша половина поєдинку завершилася з рахунком – 1:0 на користь господарів. У другому таймі вінничани ще двічі покарали мукачівців за необачні дії біля власних воріт. А от закарпатці відповіли на 85-й хвилині голом престижу від Даніїла Волкова. Тож фіаско – 1:3.

МФА з 7-ма очками йде на 6-й сходинці турнірної таблиці, а наступний матч зіграє 22 серпня в рідних стінах (с. Дерцен, Мукачівська ОТГ) з теперішнім лідером, київським ФК «Лівий берег». Початок матчу – о 17.00.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар