«Україна у вирі боротьби за незалежність»: у Мукачівській райраді відбувся захід до 30-річчя незалежності України (ФОТО; ВІДЕО)

На порядку денному єдине питання – проголошення незалежності України. Ще в 1991 році народні обранці першого скликання проголосували за доленосне для нашої держави рішення


Серед них був і видатний мукачівець Дмитро Кельман, який з переповненими емоціями згадує цей історичний день.

«Україна у вирі боротьби за незалежність держави» - під таким гаслом відбувся круглий стіл, присвячений 30-річчю незалежності України. Захід, організований головою Мукачівської районної ради Михайлом Лабошем, зібрав видатних закарпатців, які безпосередньо брали участь у створенні української державності.

РДА, Мукачево, захід, 30-річчя, незалежність України

Учасники згадали події, які передували проголошенню нової держави і зусилля, прикладені задля боротьби за незалежність впродовж багатьох років. Втім, коли замайоріли жовто-блакитні прапори, всі відчули свободу та єдність, і ці емоції переповнюють їх і до нині.

РДА, Мукачево, захід, 30-річчя, незалежність України

Обговорили присутні також сучасне творення державності, та перешкоди які стають на заваді  розвитку сильної та успішної країни. А по завершенню зустрічі всі учасники отримали подарунки від представників Мукачівської районної ради на згадку про проведення теплої зустрічі, яка об’єднала тих, завдяки яким ми живемо у вільній та незалежній країні.

Детальніше у нашому сюжеті:

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар