Сучасний та багатофункціональний: у Хусті розпочалось будівництво нового спортивного комплексу (ФОТО, ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

У Хусті розпочалося будівництво нового спортивного комплексу. Це буде сучасна і багатофункціональна будівля площею 2,5 тис. квадратних метрів. Зведуть комплекс на базі Хустської спеціалізованої школи №3. Загалом у будівництво збираються інвестувати близько 142 млн грн


Уперше проект майбутнього комплексу представили у червні 2020 року, а завершити будівництво планують до кінця 2022. За задумом, комплекс матиме дві зони – спортивну та рекреаційно-розважальну. У першій частині - 4 басейни різного рівня глибини. Зокрема, 25-метровий басейн на шість доріжок для плавання. У іншій частині, передбачено встановлення тренажерів, масажних устаткувань та розважальної зони для дітей.

В області досі не було схожої інфраструктури, це перший спортивний об’єкт такого масштабу. Забудовники сподіваються, що новий комплекс буде радувати не тільки хустян чи гостей міста, а й зможе приймати професійних спортсменів.

У Хустській міській раді переконані, що необхідність реалізації проекта неабияка, адже це стане чудовою платформою для спортивного розвитку молоді.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар