«Віола Пак»: обирайте еко-упаковку

Паперова упаковка від компанії Віола Пак - якісна упаковка від виробника №1! Своєю орієнтується як на оптового так і роздрібного покупця ми сподіваємося стати надійним і постійним партнером для будь-якого бізнесу


Картонна упаковка чи інші види упаковки широко використовуються в різних сферах життєдіяльності - власне виробництво та друкарня! Все, що потрібно для пакування Ваших продуктів.

Зроби свій стиль яскравішим - обирай упаковку з логотипом та без у ВіОла Пак. Вони орієнтуються на будь-який смак та вподобання. Вони підберуть все, що потрібно для удосконалення Вашої бездоганної продукції.

Компанія «Віола Пак» створює їх завжди екологічно чистими і виготовляє із переробленого паперу, тим самим не приносячи ніякої шкоди природному середовищу.

Тим більше зараз це неабияк важливо для нас – зберігати зовнішнє середовище та всіх мешканців. Тому для компанії це вкрай необхідно враховувати. Тому вам потрібно саме сюда, до «Віола Пак».

Екологічна та стильна упаковка для Вашого продукту :

  • паперові пакети
  • упаковка для їжі на виніс
  • стаканчики та аксесуари до них
  • супниці, салатниці, морожениці
  • обгортка
  • пакети та коробки для кондитерки
  • та багато іншої еко-упаковки!

Також компанія Вам пропонує повний асортимент і великий вибір розмірів, кольору, форми, стилю і дизайну пакетів. Крафт пакети без ручок.

Ламіновані дой-паки підійдуть як для сухих сипучих продуктів, так і для рідких в'язких.

Кава, сухі сніданки, печиво, горішки, заморожені продукти , скраб, рідкі засоби ручної роботи та багато іншого призначення має саме така упаковка

Паперові пакети , виготовлені з екоматеріалів – саме те, що потрібно сьогодні для сучасного та стильного бізнесу.

Великі паперові пакети для об'ємних подарунків, одягу, картин та ін. Крафт імпорт, щільність 100 грам

Одней з найголовнішого, що вони роблять все під замовлення, за Вашими розмірами і з Вашим логотипом. Дуже багато ламінованої і жиростійкого упаковки є у Віолі Пак - це зручні пакетики для бургерів, шаурми, сендвічів і подібних продуктів; також, це упаковка для скрабів, рідких продуктів, жирних горішків, насіння, пакети для заморожених продуктів.

Картонна упаковка для їжі на виніс має хорошу якість, щільний матеріал та захисну ламінацію всередині. У них Ви можете обрати різноманітні коробки для вашого продукту.

Кваліфіковані менеджери компанії допоможуть Вам вибрати потрібний розмір, а їхній дизайнер врахує всі Ваші побажання в розробці логотипу.

ВіОла Пак являється виробником картонних стаканів з якісних та щільних матеріалів. Стакани підходять як для холодних так і для гарячих напоїв. Завдяки ламінації та щільності картону вони не промокають та добре тримають свою форму тривалий час.

ViOla PACK - надійний партнер по вибору упаковки для Вашої їжі. Працюють вони щодня, тому на них можна розраховувати.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар