Аварійна покрівля: ужгородці скаржаться на несправний дах (ФОТО, ВІДЕО)

Ці відео Першому кабельному надіслали небайдужі ужгородці. Щоразу під час дощу чи снігу, верхні поверхи багатоквартирного будинку на вулиці Щедріна 38 а  перетворюються на суцільне море. Вода у буквальному сенсі заливає квартири


Будинок був зданий у експлуатацію у 2000 році. І хоч він ще відносно молодий, та дах тут геть не придатний. Цю багатоповерхівку будували для працівників аеропорту. Своїми силами вони її звели, а тепер ремонтують.  І дах також.  Діри у стрісі латають як можуть.

Мешканці багатоквартирного будинку кажуть, з острахом чекають наступних дощів.

У міськраді знають про проблему будинку. Незважаючи на те, що він відносно молодий, дах потребує ремонту. І він стоїть у черзі, разом із 150-ма іншими багатоповерхівками міста, які також мають свої проблеми.

Оскільки у багатоквартирному будинку  проживають здебільшого пенсіонери, то суму у 40 відсотків від двох мільйонів зібрати для них просто нереально.

У міськраді кажуть, будуть іти на поступки.

Тож, поки у міській раді шукають кошти для того, аби допомогти ужгородцям, мешканці багатоповерхівки на вулиці Щедріна 38 а сподіваються, що їх таки почують і допоможуть у вирішенні проблеми, яка триває роками.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар