«Тато, мама і я – здорова сім’я»: в Ужгороді відбулось спортивне свято (ФОТО, ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Близько трьохсот вірників мукачівської єпархії взяли участь у другій  Загальноєпархіальній спартакіаді «Тато, мама і я – здорова сім’я». Це чи не перший масовий захід, після послаблення карантину. Яка мета спартакіади та хто взяв участь у масштабному спортивному заході розкажемо у сюжеті далі

Із добрим настроєм, спортивними намірами і головне молитвою. В Ужгороді, на стадіоні «Автомобіліст» відбулась сімейна спартакіада. Ініційоване владикою Феодором спортивне свято «Тато, мама і я – здорова сім’я» згуртувало навколо себе близько 300 учасників.

12 команд із різних куточків Закарпаття змагалися в різних дисциплінах. Родини міряли свої сили у мініфутболі настільному тенісі, перетягування  канату, гирьовому спорті, армреслінгу, шахах та легкій атлетиці.

Після карантину - це чи не перший  масовий захід. Тому учасники від малого до великого радіють нагоді набутись разом та провести час із користю для здоров’я.

Змагання проходили в атмосфері справжнього спортивного свята, завдяки і підтримці вболівальників. Нагороджував переможців спартакіади владика Феодор.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар