Допомагають своїм одноліткам: у Чопі пенсіонери провели установчі збори (ФОТО; ВІДЕО)

Люди, яким не байдужа доля інших. У Чопі відбулися установчі збори ветеранів праці, де  учасники заходу  переобрали голову, президію та призначили членів робочих комісій.  В пріоритеті  у організації , яка працює вже 30 років  - допомогти  літнім людям  подолати скруту та самотність.


Ініціативні, рішучі та сповнені натхнення. У Чопі зібралися ветерани війни та праці для проведення установчих зборів. Тут переобрали голову, президію та призначили членів робочих комісій. В пріоритеті  у ветеранської організації, яка працює вже 30 років - допомогти  літнім людям  подолати скруту та самотність.

Чоп, Закарпаття, ветерани, установчі збори, пенсіонери

Зважаючи на те, що до Чопської ОТГ приєдналися  нові села, літніх людей, яким знадобиться  підтримка також стане більше.  Серед них і пенсіонери  села Соломоново.

Як показує практика, співпраця органів місцевого самоврядування і спілки ветеранів завжди була на високому  рівні.

Чоп, Закарпаття, ветерани, установчі збори, пенсіонери

Сьогодні  організація ветеранів Чопа, яка налічує більше півтори тисячі осіб, одна з найкращих в Україні. Після приєднання нових сіл, кількість членів організації збільшиться до двох тисяч.

Чоп, Закарпаття, ветерани, установчі збори, пенсіонери

Наразі в організації  складають оновлені  списки літніх людей, які потребують догляду або ж простої людської підтримки. Ветерани кажуть, хочуть аби більше молодих людей також звернули увагу на пенсіонерів, які живуть поруч та простягли їм руку допомоги у важку хвилину.

Детальніше про це дивіться у нашому сюжеті:

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар