На Закарпатті з 1 серпня відкривається пішохідний пункт пропуску на кордоні зі Словаччиною

Потрапити на територію сусідньої держави можуть ті, у кого є вид на проживання, родичі з видом на проживання або ж школярі та студенти словацьких навчальних закладів


1 серпня знову відкривається українсько-словацьке КПП Малі Селменці - Вельке Слеменце.

Як пише  ЦТС  з посиланням на  Mukachevo.net , через даний пункт пропуску кордон можуть перетинати пішоходи і велосипедисти.

З серпня прикордонний пункт буде працювати щодня з 9:00 до 21:00.

На митниці звертають увагу на те, що громадяни України, які прибувають до Словаччини, повинні дотримуватися загальних положень Кодексу Шенгенських кордонів, а також карантинних заходів, приписів Словацького управління охорони здоров'я.

"Словаччина відкрилася для українців, які пройшли повний курс вакцинації. Для тих, хто ще не вакцинувалася, в'їзд можливий з самоізоляції", - повідомив напередодні міністр закордонних справ Дмитро Кулеба.

Згідно інтерактивній карті МЗС України, вакциновані українці можуть перетинати кордон за наявності посвідки на проживання в Словаччині, а також будучи родичами тих, хто має дозвіл на проживання, студентами та учнями словацьких навчальних закладів.

Для в'їзду на територію Словаччини громадяни повинні зареєструватися на урядовому сайті, підтвердити реєстрацію на кордоні, а також бути готовими підтвердити реєстрацію під час перебування на території країни.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар