Алкогольна сварка переросла в бійку: на Тячівщині чоловік жорстоко побив товариша та залишив його просто на вулиці

Співробітники Тячівського районного відділу поліції затримали 42-річного мешканця району, який наніс своєму знайомому тяжкі тілесні ушкодження. За даним фактом відкрито кримінальне провадження, повідомляється на сайті Національної поліції Закарпаття


Вчора, 24 липня, зранку до поліції звернувся чоловік та повідомив, що виявив свого 52-річного брата непритомним, з явними ознаками тілесних ушкоджень просто на вулиці села Тячівка.

На місце події одразу ж прибула слідчо-оперативна група, працівники якої встановили, що напередодні близько першої години ночі потерпілий пішов у гості до 41-річного знайомого. Крім потерпілого та господаря, був присутній ще один чоловік, всі разом розпивали спиртні напої.

Зрештою між 52-річним та 42-річним гостями господаря виник конфлікт, який переріс у бійку. Внаслідок цього молодший наніс старшому кілька ударів, від яких той знепритомнів. Потерпілого залишили просто на землі.

Побитого непритомного чоловіка доставили до Тячівської лікарні, де медики виявили у нього численні травми черепа та забій головного мозку.

Поліція освідчила підозрюваного у вчиненні злочину, він перебував у стані сильного алкогольного сп’яніння. Його затримано в порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України та поміщено до ізолятора тимчасового тримання. За даним фактом слідчі відкрили кримінальне провадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України, тобто умисне тяжке тілесне ушкодження. Такі дії караються до 8 років позбавлення волі.

Зараз вирішується питання щодо повідомлення затриманому про підозру та готується клопотання до суду про обрання йому запобіжного заходу.

Слідство у справі триває.

 

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар