В Ужгороді вперше у пляжному волейболі змагалися працівники ДСНС (ВІДЕО)

На Закарпаття з’їхались працівники ДСНС з усієї України. Все заради боротьби за Кубок першості ДСНС із пляжного волейболу. Такі змагання серед надзвичайників провели вперше в Україні і господарем турніру став саме Ужгород


Турнір нарахував 15 команд-учасниць. Приїхали представники управлінь із різних областей, а також двох вишів - Львівського державного університету безпеки життєдіяльності й Черкаського інституту пожежної безпеки. Впродовж двох днів учасники боролись у протистояннях за олімпійською системою.

Самі ж рятувальники кажуть, подібна ініціатива викликає тільки позитивні враження. Адже більшість чоловіків займаються професійно волейболом, а показати рівень гри, дотепер можливості не було.

Після фінальної гри відбулось урочисте нагородження. Де всі учасники та кращі гравці отримали грамоти, медалі, призи. 1 місце посіла команда з Рівненської області, срібний призер – Луганщина, а Закарпатська команда здобула бронзове третє місце.

Окрім цього, поблизу спортмайданчика розташували столики з прохолодними напоями і у підсумку на всіх чекав ароматний та смачний бограч.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар