На Тячівщині запрацювали перші в Україні інтерактивні шкільні лабораторії (ВІДЕО)

Сучасні та високотехнологічні. Саме так тепер можна назвати дві школи Тячівщини, які отримали окуляри віртуальної реальності. Реалізували такий потрібний для Закарпаття проєкт у рамках транскордонного співробітництва України та Румунії


Солотвинський ліцей-інтернат з румунською мовою навчання та Нижньоапшанський опорний заклад загальної середньої освіти стали першими навчальними закладами України, де на шкільних уроках з різних предметів вчителі зможуть використовувати технології віртуальної реальності.

На відкритті були присутні керівництво закарпатської обласної ради, представники румунської та української сторін, які випробували на собі новітні технології.

Тячів, сучасність, начання,

У рамках проєкту між двома школами роділили 40 пар окулярів віртуальної реальності. Презентували й  оновлений комп’ютерний клас у Солотвинському ліцеї та нове комп’ютерне обладнання. Для навчальних закладів подібні програми – на вагу золота.

Директор агенства регіонального розвитку Закарпаття розповідає, саме завдяки таким сучасним технологіям дітей легше заохотити до навчання. Та і на цьому освітні проєкти не закінчуються.

А поки дітлахи на канікулах, випробовують окуляри віртуальної реальності вчителі, а вже з першого вересня школярі вивчатимуть предмети за допомоги віртуальної реальності.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар