На Тячівщині запрацювали перші в Україні інтерактивні шкільні лабораторії

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Заохотити дітей до навчання та зробити школу надсучасною. На Закарпатті реалізують проєкт «Віртуальна реальність єднає Карпати: інтерактивні шкільні лабораторії»


Спільно з румунськими партнерами агенство регіонального розвитку у рамках транскордонного співробітництва передало двом цільовим школам - Солотвинському ліцею-інтернату з румунською мовою навчання ім. М. Емінеску та Нижньоапшанському опорному закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів 40 пар окуляр віртуальної реальності, (16 - Солотвину, 24 - Нижній Апші), які використовуватимуться в цих навчальних закладах на постійній основі. Таким чином, ці дві школи стали першими в Україні, де на шкільних уроках з різних предметів вчителі зможуть використовувати технології віртуальної реальності.

Серед іншого, менеджери АРР «Закарпаття» та директори шкіл презентували оновлений комп’ютерний клас у Солотвинському ліцеї та нове комп’ютерне обладнання в обох закладах, придбане в межах проєкту, а також детальніше ознайомлять із транскордонним проєктом «Virtual Lab», який реалізується в рамках Спільної операційної програми Румунія-Україна 2014-2020 за фінансової підтримки Європейського Союзу.

Журналісти «Першого Кабельного» уже завтра розкажуть усі подробиці в програмі «Час Пік» о 18.30

Автор: Марія Кочмарь

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар