В Мукачеві вшанували пам’ять відомого журналіста Василя Гарагонича (ФОТО; ВІДЕО)

У Мукачеві вшанували пам’ять відомого закарпатця - Василя Гарагонича. Вечір памяті організували друзі, колеги та родичі в драмтеатрі міста. Увіковічнили спогади про шановану на Закарпатті людину у новій книжці, яку і презентували містянам


Василь Васильович Гарагонич був багатогранною людиною. Окрім того, що багато років був журналістом та головним редактором "Панорама Медіа Груп",  він знаходив час розвиватися і в інших напрямках. Доктор історичних наук, професор Ужгородського національного університету, заслужений працівник освіти України, член Національної спілки журналістів. Друзі та колеги, які знали пана Василя розповідають, у нього вистачало енергії абсолютно на все, за що брався.

Гарагонич, мукачево, вшанування пам'яті, журналіст

 

Життя Василя Гарагонича обірвалося 23 липня 2020 року на 61-му році життя. 18 липня він міг би святкувати свій 62-ий День народження. До цієї дати і приурочили презентацію книги-спогада, що має назву «Світло далекого вирію» про життя та роботу Василя Васильовича.

Гарагонич, мукачево, вшанування пам'яті, журналіст

 

На чотирьох сотнях сторінок друзі, рідні та колеги чоловіка поділились своїми спогадами, а історик Микола Олашин зібрав бібліографічний покажчик.

Гарагонич, мукачево, вшанування пам'яті, журналіст

Книга вийшла тиражем у 300 примірників, та в майбутньому її зможуть перевидати. Вшанувати пам’ять відомого закарпатця прийшло чимало краян. Всі вони впевнені в тому, що людина живе доти, доки про неї пам’ятають.

Детальніше у сюжеті:

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар