Тотальне бездоріжжя: у Воловиці на Берегівщині десятиліттями відсутнє асфальтне покриття (ФОТО, ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Автошлях у суцільних ямах, місцями підсипаний щебенем. Утім, не то щоб проїхати на машині, а навіть на велосипеді місцеві кажуть, неможливо


Протяжність автодороги  у Воловиці 1,2 км. Одна частина належить до комунальних доріг, інша - у віданні служби автошляхів  Закарпаття. Втім коштів на ремонт цього відрізку у балансоутримувачів немає.

Місцеві жителі б’ють на сполох, адже роками благають відремонтувати дорогу, якою доводиться щодня водити дітей до школи і дитсадка. А це для них справжнє випробування. Особливо в дощову чи снігову погоду.  На приїзд карети швидкої допомоги навіть не розраховують, кажуть по тотальному бездоріжжю вона просто відмовляється приїжджати.

У Камянській територіальній громаді уже розробили проектно-кошторисну документацію, вартість якої близько семи мільйонів гривень. Але такі кошти на ремонт автошляху у місцевому бюджеті відсутні.

Цьогоріч в автодорі фінансування цього відрізку дороги не передбачено, як і в усі попередні роки. Втім, людям пообіцяли у разі залишку коштів все ж спрямувати їх на ремонт тотального бездоріжжя.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар