Дрони здатні висадити 1 мільярд дерев за короткий термін

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Стартап з Торонто Flash Forest пропонує використовувати дрони для посадки дерев, цей спосіб в 100 разів швидше, ніж один робочий садить лопатою, з метою висадити 1 мільярд дерев


Компанія модифікує дрони для пострілу швидко проростає насіння дерев в ґрунт, поєднуючи технології, програмне забезпечення та екологічні науки, щоб перевершити традиційні зусилля по посадці дерев. Більш того, використання цієї технології на 80 відсотків дешевше, ніж традиційні методи посадки дерев.

Як це працює?

Дронь оснащені пневматичною системою вистрілювання, яка дозволяє розміщувати посадковий матеріал на оптимальній глибині в ґрунті. Це дозволяє команді потрапляти в більш складні місця області, куди не зможуть проникнути люди. Кожен контейнер виготовляється вручну і містить не менше трьох пророслого насіння, мікоризу, добрива та інші інгредієнти.

Процес посадки дерев починається з запуску картографічних дронів для оцінки місцевості. Як тільки ідеальні місця для посадки на основі ґрунту й що існує рослин визначені за допомогою програмного забезпечення, рій дронів починає скидати насіннєві коробочки з високою точністю. Пневматична пусковий пристрій стане в пригоді на крутих схилах або в мангрових лісах, дозволяючи дронам доставляти насіннєві коробочки глибше в ґрунт.

Після посадки команда відстежує процес і розгортає дрон для обприскування, щоб дати саджанців поживні речовини, а інший дрон використовується для спостереження за процесом росту рослин. Крім того, насіння пророщують перед посадкою, що призводить до більш ефективного росту і зміцненню кореневої системи.

| Дрони для висадки дерев зможуть посадити 100 000 дерев в день
| Автономні роботи-лісники можуть садити 1000 - чи дерев в день
| Індонезієць самостійно висадив понад 11 тисяч дерев, перетворивши посушливі пагорби в зелений оазис
Стартап вже провів тестування прототипів пристроїв і посадив дерева в Онтаріо, Канада. За даними Fast Company технологія Flash Forest може садити від 10 000 до 20 000 насіннєвих коробочок кожен день. Винахідники прагнуть удосконалити технологію, щоб садити 100 000 дерев щодня.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар