Небезпечна температура – як закарпатці реагують на аномальну спеку (ФОТО, ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Її чекали, однак не думали що вона так швидко набридне. Літня спека на Закарпатті взяла верх над активністю і робочим темпом краян. Сьогодні без пляшки води наразі нікуди, пережити температуру у більш ніж 35 градусів, кажуть закарпатці – те ще випробування


У зоні ризику літні люди і діти, сонце для них і високі показники температури – далеко не друзі. Страждають від спеки і закарпатці з серцево-судинними захворюваннями, їм без зайвої потреби бажано на вулицю не виходити, запевняють медики.  Перегрівання небезпечні сонячними і тепловими ударами, та загостренням хронічних хвороб. Якщо і виходите, то робити це потрібно правильно.

Високі температурні показники хоч і дискомфортні для багатьох, однак і типові для Закарпаття влітку – кажуть синоптики. Спекотні дні протримаються щонайменше до 19 липня, але температура коливається у межах норми, літо господарює і не порушує правила, каже синоптик Христина Черевко.

Обирати правильний одяг, із легких тканин і аксесуари, які не створюють вам дискомфорту. Не забувати і про сонцезахисні окуляри, захистять вашу рогівку від пошкоджень сонячними променями, а також вживати протягом дня не менше 3 літрів прохолодної, не крижаної води. Такі прості правила допоможуть пережити сонячні дні легко та без негативних наслідків.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар