Пор’є – Макгрегор 3: подробиці фатальної травми Конора

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Ірландцю зроблять операцію


Президент UFC Дана Вайт прокоментував травму, яку Конор Макгрегор отримав в поєдинку з американцем Дастіном Пор'єна турнірі UFC 264 в Лас-Вегасі.

ПОР'Є - МАКГРЕГОР: ПОВНЕ ВІДЕО БОЮ

За його словами, в ірландця перелом великогомілкової кістки ноги.

"Мені здалося, що це кісточка, але я не лікар. Як тільки йому зроблять рентген, вони точно дізнаються, що сталося", - сказав Вайт.

Одразу після цих слів комерційний директор UFC Хантер Кемпбелл повідомив президенту промоушена оновлену інформацію про стан ірландця, якою Вайт поділився з журналістами. "Перелом великогомілкової кістки, гомілка", - повідомив функціонер.

Глава UFC також розповів, що Макгрегору знадобиться операція.

"Чи варто Макгрегору завершити кар'єру? Послухайте, завтра йому зроблять операцію, і ми поки не знаємо, як довго він буде відсутній, скільки йому потрібно буде часу на реабілітацію і відновлення", - зазначив Уайт у коментарі виданню MMA Junkie.

Раніше повідомлялося, що Макгрегор зробив гучну заяву після жахливого перелому ноги в бою з Пор'є. Американець вже також прокоментував незвичайну перемогу, наголосивши, що він побив Конора.

Зазначимо, що це була третя зустріч Макгрегора та Пор'є в октагоні. Перший бій між Конором і Дастіном відбувся 27 вересня 2014 року. Тоді ірландцеві вистачило менше ніж двох хвилин, щоб нокаутувати американця. У січні 2021 року бійці зійшлися вдруге - Пор'є взяв реванш, перемігши нокаутом у другому раунді.

  • На рахунку 32-річного Конора 28 боїв у змішаних єдиноборствах (22 перемоги, 6 поразок).
  • 32-річний Пор'є у ММА здобув 28 перемог, зазнав шість поразок, а ще один поєдинок за його участю було визнано таким, що не відбувся.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар