Хуліганство та вандалізм в Ужгороді: патрульні затримали неповнолітніх осіб

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Ужгородські патрульні затримали неповнолітніх, які пошкодили майно міста і вчиняли хуліганські дії, інформує патрульна поліція Закарпаття


Подія трапилося вчора поблизу філармонії. Близько 23-ї години на лінію 102 зателефонував чоловік, який повідомив про групу осіб, що чинили хуліганські дії та, ймовірно, перебували у стані сп'яніння.

Ужгород, патрульні, неповнолітні, затримання, вандалізм, хуліганство

Оперативно прибувши за вказаною адресою, інспектори виявили трьох неповнолітніх. Хлопці зчиняли бійку, ламали міські лавки і скидували дошки на берег річки. Під час спілкування із ними поліцейські помітили, що громадяни мають ознаки алкогольного сп’яніння.

Ужгород, патрульні, неповнолітні, затримання, вандалізм, хуліганство Ужгород, патрульні, неповнолітні, затримання, вандалізм, хуліганство Ужгород, патрульні, неповнолітні, затримання, вандалізм, хуліганство

Неповнолітні пройшли огляд на стан сп’яніння у медичному закладі. Висновок лікаря — позитивний.

Ужгород, патрульні, неповнолітні, затримання, вандалізм, хуліганство

Після цього інспектори хлопців із їх опікунами доставили до Ужгородського відділку поліції і передали для з’ясування всіх деталей справи.

Патрульні склали на них адмінматеріали за вчинення хуліганських дій та розпивання алкогольних напоїв у громадському місці.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар