У мукачівському Палаці культури і мистецтв презентували книгу і живописні роботи Галини Гренко (ФОТО, ВІДЕО)

«Без права на щастя» - історичний роман, написанню якого мукачівська авторка Галина Гренко присвятила все життя. Це історія власної родини, на фоні воєнних подій та кохання. Про вихід друком авторської книги сім'я Гренко не вірила до останнього через брак коштів. Але до 75 річчя матері, донька Ізабелла Гренко вирішила зробити їй омріяний подарунок - оплатити маленький тираж першої частини трилогії


Про масштаби виставки і небайдужих, які підтримали ідею та щиро допомагали Ізабелла Гренко, навіть не уявляла. Але щиро радіє організації такого свята. Сама ж авторка через вік і стан здоров'я не змогла відвідати виставку. Презентували її шедевральні роботи та історичний роман в мукачівському палаці культури і мистецтв на виставці під назвою «Світлом виткана доля».

Рідні, друзі, колеги і поціновувачі мистецтва завітали на урочисту подію, аби помилуватися роботами та висловити свої враження про захоплюючі і цікаві полотна.

Поєднання емоцій, релігії і містики, рутини і загадковості - роботи Галини Гренко змушують затамувати подих і поринути у творчий світ. Писала їх авторка протягом усього життя.

Презентація книги у дворі Палацу культури і мистецтв відбулась вперше. Вперше уже незабаром і проводитимуть аукціон картин. За отримані кошти випустять друком другу і третю частину трилогії "Без права на щастя". Триватиме виставка до 20 липня, в цей період і планують організувати продаж полотен.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар