Приєднання до електромереж: Закарпаттяобленерго запустило новий сервіс

На офіційному сайті ПрАТ «Закарпаттяобленерго» працює «Електронний кабінет замовника». Користуйтеся! 


 ПрАТ «Закарпаттяобленерго» інформує споживачів, що на офіційному сайті підприємства запрацював «Електронний кабінет приєднання до електромереж». Для чого призначений цей сервіс, хто ним може скористатися і які послуги він надає?

«Електронний кабінет приєднання до електромереж» діє як для побутових, так і для юридичних замовників послуги з приєднання. Це ресурс, який забезпечує інформування замовника про етапи та стан надання ОСР послуги з приєднання.

Сервіс «Електронний кабінет приєднання до електромереж» забезпечує можливість:

-        подання в електронному вигляді заяви про приєднання та додатків, передбачених Кодексом систем розподілу (з можливістю використання кваліфікованого електронного підпису);

-        отримання технічних умов та приєднання до умов Публічного договору про приєднання до електричних мереж, отримання розрахунку вартості плати за приєднання до електромереж, рахунку на оплату вартості послуги з приєднання;

-        відображення інформації щодо оплати замовником послуги з приєднання;

-        відображення інформації про стан виконання (виконано/на виконанні) кожного етапу процесу надання послуги з приєднання.

Перейти до кабінету можна через офіційний сайт ПрАТ «Закарпаттяобленерго», обравши рубрику «Кабінет» і підрубрику «Приєднання до електромереж», або ж за посиланням.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар