Презентація книжок русинських авторів відбулася в Ужгороді (ВІДЕО)

Revolutionize your trading with the 1inch App! Enjoy gasless swaps, exceptional rates, and a user-friendly interface. Take control of your crypto journey—download now!

Серед них не всіпрофесійнілітератори, а й навіть заслуженівчителіУкраїни з математики. Однак об’єднує їх усіх – любов до русинського слова. Презентацію трьох книжок саме русинських авторів організували в Ужгороді в Центрі культур нацменшин Закарпаття. Загалом осередок руснацької творчості в краї згуртовує більше двох десятків поетів та прозаїків


"Єврофіглі" ІванаСитара, "Віршіруснаків" ВолодимираРошка, "Новели, юморески" ОлександраКупара - словесні обороти у книжкахсвідчать про наповненупалітрурусинського словника. Письменникикажуть: у кожному виданніпередаютьчитачамрадістьсьогодення.

Розмаїттямовизакарпатців в сьогоденніпотребуєособливої підтримки. Культурний розвитокнародності все більшеоцінує і владаобласті.

Авторські напрацювання крайових русинів презентували в Ужгороді, аби донести загалу: русинська мова заслуговує на повноцінне застосування. Тим паче, їхні книги помічають далеко за межами області. А цедодаєнадії - руснацькійкнизі бути!

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар