Конкурс юного піцайоло: дітлахи Іршавської ТГ вчились випікати піцу (ФОТО; ВІДЕО)

Сотня учасників літнього табору при міському центрі позашкільної освіти навідались на місцевий комплекс відпочинку "Тиса", де й провели змагання на кращу піцу


Літня пора не тільки час для відпочинку, а й змога дізнатися щось нове та взяти участь у масштабному "конкурсі юного піцайоло", який влаштував голова правління Іршавської райспоживспілки - Сергій Лупак. Близько сотні учнів зі шкіл громади провели цей тематичний день на базі відпочинкового комплексу "Тиса".

Іршавщина, конкурс, піцайоло, дітлахи, піца, випічка

Учнів поділили на три команди: білі, чорні та червоні. У кожній по двоє охочих спробувати власні сили у випічці. І так п‘ять раундів. Перед стартом, професійний піцайоло, провів майстер-клас. Тільки після інструктажу конкурсанти приступили до приготування. Інгредієнти однакові - способи їхніх комбінацій - залежать від фантазії учасників.

Піца повинна не тільки гарно виглядати, а й добре смакувати. А це можна перевірити тільки після випікання.

Іршавщина, конкурс, піцайоло, дітлахи, піца, випічка

Оцінювало піцу найоб‘єктивніше журі - присутні дітлахи. Біля тієї, що сподобалась залишали паперові смужки. Окрім піци, частували присутніх і місцевою випічкою споживспілки. Ті, хто скуштував гостинці та оцінив піцу - прогулювались територією комплексу або ж малював.

Конкурсну піцу куштували і запрошені організаторами гості. Вони ж і долучилися до вручення призів та тематичних відзнак.

Іршавщина, конкурс, піцайоло, дітлахи, піца, випічка

Після нагородження та частування залишилось тільки зробити спільне фото на згадку про перший масштабний гастрономічний конкурс, який у майбутньому стане традиційним.

Детальніше у нашому сюжеті:

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар