Користувачі Windows 7 і Windows 8 зможуть безкоштовно оновитися до Windows 11 – ЗМІ

Free ebooks Library zlibrary project

Користувачі Windows 10 ймовірно також отримають оновлення безкоштовно


Датамайнери розбирають білд нової версії Windows (так званий Windows 11), який витік в мережу. Так стало відомо, що користувачі Windows 7 і Windows 8.1 зможуть безкоштовно оновитися до нової версії.

Як повідомляє XDA, у файлах нової Windows знайшлиключі конфігурації, які вказують на підтримку Windows 7 і Windows 8.1. Є і ключі для Windows 8, але ця версія не має повної підтримки. Спочатку доведеться оновитися до 8.1, і тільки потім - до 11.

Користувачі Windows 10 ймовірно також отримають оновлення безкоштовно.

У Microsoft не так давно заявили, що Windows 10 використовується на більш ніж 1,3 млрд пристроїв по всьому світу. Зазначається, що компанія очевидно хоче зберегти цю колосальну користувацьку базу.

Windows 11 - що відомо

Нагадаємо, реліз нової версії Windows запланований на 24 червня. У ЗМІ вона раніше фігурувала як оновлення Sun Valley і "Windows 11", хоча офіційна назва оновлення невідома.

Передбачається, що оновлення буде масштабною переробкою Windows 10, що радикально змінить можливості системи, підвищить стабільність і запропонує користувачам новий інтерфейс.

У мережу раніше потрапляли скріншоти нового інтерфейсу, а також подробиці більш значних нововведень. Так, емулятор Android має дозволити Windows запускати мобільні додатки.

Покищо нема коментарів.

Залишити коментар